Uitnodiging Opendeurdagen sept. 2014

Heeft U ons op een beurs, bij een kennis, of in een magazine gezien? Of heeft U een tijdje geleden een offerte van ons ontvangen?

Heeft U echter nog concrete vragen, of wil U de bestaande modellen nog eens bekijken? Of heeft U als bestaande DDG-klant een vriend of familielid die interesse heeft in één van onze CV-haarden?

Kom dan naar onze speciale Opendeurdagen! Geniet eveneens van uitzonderlijke condities op nieuw te maken toestellen, als ook op de directe verkoop van vele tientallen CV-haarden uit stock (enkel voor bestelling tijdens deze dagen). Uw levertermijn zelf te kiezen (5 weken tot 10 maanden).

De zomer loopt op zijn einde, denk nu al aan de komende winter & de stijgende stookkosten!

Praktisch:
Zat. 6 sept:   10-18 u

Zon. 7 sept:  10-18 u

Vrij. 12 sept: 17-21 u

Zat. 13 sept: 10-18 u

Wegbeschrijving

Inbouwhaard

Opgelet: onze speciale opendeurcondities zijn al geldig vanaf 5 augustus 2014! Wil U dus liever in alle rust meer info en een offerte ontvangen, dan kan U nu ook al gerust een afspraak maken, voor een bezoek in de dagen of weken voor de Opendeurdagen. En dit aan dezelfde voorwaarden als dan.

 

NIEUW:
DDG-peterschap - Breng nieuwe klanten aan en laat U belonen!

Bent U een bestaande klant, én tevreden? Zegt U hierop volmondig "ja", beveel onze CV-haarden dan aan bij uw familie, vrienden en kennissen! Worden zij ook klant bij DDG, dan belonen wij U met cadeaucheques van het exclusieve 'Lucky Bird'-programma. Hoe meer klanten U aanbrengt, hoe meer waardebonnen U verzamelt.

Laat uw trouw belonen, doe ook mee aan het DDG-peterschap.

 

Met vriendelijke en warme groet,

Het DDG-team

Share